Produkt otrzymany ze świeżych korzeni chrzanu, pozbawionych skórki, przetartych,
z dodatkiem wody, octu spirytusowego, cukru, mleka w proszku, soli, oleju rzepakowego, regulatora kwasowości – kwasu cytrynowego, substancji konserwującej – pirosiarczynu sodu.
Produkt nie zawiera surowców genetycznie modyfikowanych.
Składniki: chrzan 62 %, woda, ocet spirytusowy, cukier, mleko w proszku, sól, olej rzepakowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, substancja konserwująca – pirosiarczyn sodu.
Masa netto: 180 g
Zgrzewka: 32 szt.
Paleta: 1920 szt.
Termin minimalnej trwałości:
180 dni
Produkt otrzymany ze świeżych korzeni chrzanu, pozbawionych skórki, przetartych,
z dodatkiem wody, octu spirytusowego, cukru, mleka w proszku, soli, oleju rzepakowego, regulatora kwasowości – kwasu cytrynowego, substancji konserwującej – pirosiarczynu sodu.
Produkt nie zawiera surowców genetycznie modyfikowanych.
Składniki: chrzan 62 %, woda, ocet spirytusowy, cukier, mleko w proszku, sól, olej rzepakowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, substancja konserwująca – pirosiarczyn sodu.
Masa netto: 890 g
Zgrzewka: 12 szt.
Paleta: 480 szt.
Termin minimalnej trwałości:
180 dni
Produkt stanowią ogórki w zalewie octowej z dodatkiem przypraw, poddane pasteryzacji.
Produkt nie zawiera surowców genetycznie modyfikowanych ani konserwantów.
Składniki: ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, czosnek, chrzan, koper, gorczyca, przyprawy.
Masa netto: 850 g
Masa netto po odsączeniu zalewy: 490 g
Zgrzewka: 12 szt.
Paleta: 480 szt.
Termin minimalnej trwałości:
24 miesiące
Produkt stanowią ogórki poddane naturalnemu ukwaszaniu, z dodatkiem przypraw, poddane pasteryzacji.
Produkt nie zawiera surowców genetycznie modyfikowanych ani konserwantów.
Składniki: ogórki, woda, sól, czosnek, chrzan, koper, przyprawy.
Masa netto: 850 g
Masa netto po odsączeniu zalewy: 540 g
Zgrzewka: 12 szt.
Paleta: 480 szt.
Termin minimalnej trwałości:
24 miesiące
Produkt otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej procesowi fermentacji mlekowej, przełożonej do opakowań szklanych, w dalszym etapie pasteryzowanej
Produkt nie zawiera surowców genetycznie modyfikowanych ani konserwantów.
Składniki: kapusta biała 98 %, sól.
Masa netto: 936 g
Zgrzewka: 12 szt.
Paleta: 480 szt.
Termin minimalnej trwałości:
24 miesiące
Produkt otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej, poddanej procesowi fermentacji mlekowej, wymieszanej z tartą marchwią, przełożonej do opakowań szklanych, w dalszym etapie pasteryzowanej
Produkt nie zawiera surowców genetycznie modyfikowanych ani konserwantów.
Składniki: kapusta biała 84 %, marchew 14 %, sól.
Masa netto: 936 g
Zgrzewka: 12 szt.
Paleta: 480 szt.
Termin minimalnej trwałości:
24 miesiące
Produkt otrzymany z gotowanych i obranych ze skórki buraków ćwikłowych, przetartych,
z dodatkiem wody, octu, cukru, soli, czosnku, cebuli i przypraw, poddany pasteryzacji
Produkt nie zawiera surowców genetycznie modyfikowanych ani konserwantów.
Składniki: buraki ćwikłowe 85 %, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, czosnek, cebula, przyprawy.
Masa netto: 340 g
Zgrzewka: 12 szt.
Paleta: 936 szt.
Termin minimalnej trwałości:
24 miesiące
Produkt pasteryzowany, otrzymany z gotowanych i obranych ze skórki buraków ćwikłowych oraz świeżych korzeni chrzanu, pozbawionych skórki, przetartych, z dodatkiem wody, octu spirytusowego, cukru, soli i przypraw
Produkt nie zawiera surowców genetycznie modyfikowanych ani konserwantów.
Składniki: buraki ćwikłowe 80 %, chrzan 10 %, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy.
Masa netto: 340 g
Zgrzewka: 12 szt.
Paleta: 936 szt.
Termin minimalnej trwałości:
24 miesiące
Produkt stanowią części papryki pozbawionej gniazd nasiennych, w zalewie octowej
z dodatkiem przypraw, poddane pasteryzacji.
Produkt nie zawiera surowców genetycznie modyfikowanych ani konserwantów.
Składniki: papryka, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól, gorczyca, cebula, olej rzepakowy, przyprawy smakowe.
Masa netto: 680 g
Masa netto po odsączeniu zalewy: 340 g
Zgrzewka: 12 szt.
Paleta: 576 szt.
Termin minimalnej trwałości:
24 miesiące